Sunday, October 18, 2015

Ännu en söndag som inte direkt skiljer sig från mängden

Har väl på det hela taget varit en ganska vanlig söndag. Inte mycket att säga om det.

Ska jag säga något om biljettjafset kring Håkan Hellström-konserten så är det naturligtvis en alldeles för jävla hög gräns med tio biljetter per person. Två eller fyra biljetter per person hade gott kunnat räcka. Särskilt med tanke på att en sådan här konsert drar till sig en hel del besökare utöver de riktiga fansen, och när det då sätts en så hög gräns är det många riktiga fans som blir utan biljett. Och det är naturligtvis förjävligt. Lika självklart är det att det är grymt imponerande att sälja ut två Ullevi på tre timmar.
Jag hade själv gärna gått dit om det bjudits möjlighet, särskilt som jag missade förra gången, men som det är just nu har jag ändå inte cash till det så jag försökte aldrig ens få tag på någon biljett (någonstans i bakhuvudet hade jag kanske en vag förhoppning om att få en plåt i 30-årspresent, men det visste jag egentligen redan på förhand att det inte skulle bli så). Så för min egen del spelar biljettfrågan mindre roll, men jag tycker synd om alla riktiga Håkan-fans som inte fick biljett. Jag hoppas att ni lyckas lägga vantarna på någon av extrabiljetterna som sägs ska släppas före jul, ni är mer värda dem än hitpubliken och biljettspekulanterna.

På tal om något helt annat har jag nu bestämt datum för mitt trettioårsfirande. Nu återstår bara att bestämma mig för hur det hela ska firas också. Har några olika alternativ jag klurar på, så vi får se vad det blir. Lär bli fett oavsett.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home