Friday, August 26, 2016

Balkong och Håkan. Håkan!

Till skillnad från igår blev det balkong idag. Större delen av eftermiddagen och en bit in på kvällen. Det var gött. Trots att det var mulet en inte oansenlig stund på eftermiddagen. Eller kanske tack vare detsamma. Det var så pass varmt i luften att det var gött även när inte solen sken. Hade solen legat på där under de vanligtvis varmaste eftermiddagstimmarna hade det kanske blivit väl varmt på balkongen. Men det gjorde den ju inte så det får vi aldrig riktigt veta.

Nog om det. Det viktigaste med den här fredagen är ju naturligtvis att nya Håkan-skivan kom på posten. Bästa sortens post.
Bra skiva. Efter första lyssningen kändes det som att det skulle ta några lyssningar innan den verkligen satt, men redan vid andra genomlyssningen var jag såld. Kanske dock att det saknas en riktigt direkt och omedelbar låt, ni vet den där - ursäkta uttrycket - floorfillern som redan vid första tonen får upp hela indieklubben på fötter, den där låten som sitter direkt och som man faller för redan första gången man hör den. Men som helhet en bra skiva, och jag gillar experimentlustan och nytänkandet och strävan att hela tiden utvecklas. Inte 2 steg från paradise-nivå, men likväl riktigt bra. Skulle tro att det är en platta som kommer spelas några varv i det här hushållet framöver.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home