Monday, January 30, 2017

Fortsatt vanligt

Känns som att jag skrivit det här förut men det här har väl i de flesta avseenden varit en ganska vanlig söndag. Stundtals har jag känt mig rätt seg, men det vet vi ju sedan länge att det är en ganska typisk söndagskänsla.

Plötsligt på eftermiddagen började det snöa. Dock bara helt kort så det blev just ingen snö att tala om. Det blev förvisso vitt, men det var så pass tunt att det inte ens blev fotspår när man gick i det. Och nu har det redan försvunnit. Hur lite det än var lyckades det dock bli hemskt halt när det la sig på isfläckarna som finns lite här och där på trottoarerna. Jag lyckades själv dratta omkull bara jämt här utanför när jag skulle ner till föräldrarna en sväng. Fast jag skrattade mest åt det, och hoppades att de som eventuellt såg vurpan roades av det.

Det är väl ungefär vad jag har att säga om den här dagen.

För övrigt nästan lite besviken på att ingen kom och knackade på balkongräcket igår kväll när jag på nytt råkade se hon i huset mittemot med vänner bege sig ut i natten. Trodde ju att vi hade något av en tradition på gång här. Vart är världen på väg?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home