Monday, January 23, 2017

Vinst!

Bofors - Västervik 3-1 (0-0, 1-1, 2-0)

En ganska dålig och småseg hockeymatch. Hettade till lite i tredje, men i övrigt kändes det lite halvt avslaget och oprecist. Inget vidare underhållningsvärde om man säger så. Men det blev tre poäng och det är huvudsaken. Så länge BIK vinner får matchen se ut hur som helst som jag brukar säga.

Jag har inte klagat särskilt mycket på domarna i år, men idag kan domarinsatsen kritiseras. Han kändes obeslutsam och osäker. Flera gånger föranleddes domsluten av långa konferenser mellan domaren och linjemännen, det ringdes på ett mål ingen förstod varför det ringdes på, och vid ett tillfälle lyckades han inte ens få in rätt antal spelare i utvisningsbåsen. Han verkade som sagt osäker helt enkelt, och spred osäkerhet omkring sig. Det var inte bra helt enkelt.

Dålig publiksiffra för övrigt. Fast det var väl ganska väntat med tanke på datumet, den svaga insatsen mot Modo i senaste hemmamatchen och att Västervik nog inte är ett lag som i sig drar särskilt många åskådare extra. Lär bli betydligt högre på fredag när det både är lönefredag och seriefinal.

Tre poäng. Fan vad gött.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home