Tuesday, August 22, 2017

Snabba besked

Åter en ganska lugn dag. Balkongen på eftermiddagen. Det där jobbet jag sökte igår fick jag redan i dag svar på. Nej tack naturligtvis. Det är ju standard, och har så varit ända sedan jag började söka jobb på allvar för sisådär fem och ett halvt år sedan. Förstår inte varför det ska vara så förbenat omöjligt. Med den utbildning och de egenskaper jag har borde jag vara som klippt och skuren för i princip vilken arbetsgivare som helst. Fast jag har väl kanske inte riktigt lyckats förmedla det. Jag är nog lite för blygsam för att förhäva mig själv särskilt mycket. Och så är det ju det där med erfarenheten. Jag har enormt stark studiebakgrund, men väldigt lite erfarenhet, och det är nog där det stupat många gånger. Tyvärr. Erfarenhet schmerfarenhet. Jag kan ärligt säga att det finns tillfällen då det är svårt att inte misströsta. Men jag kan ju inte göra annat än att fortsätta skicka ansökningar. Förr eller senare träffar jag rätt. Förr eller senare..., och då ska jag visa alla jävlar hur fel de haft.
Men hur som helst. Föredömligt snabbt besked från den nu aktuella (eller inte längre aktuella) arbetsgivaren. Känner de direkt när de läser ansökan att man inte är den de letar efter finns det ju ingen anledning att dra ut på det. Så snabba besked borde fler lära sig att ge.

Och i förmiddags slog jag personbästa i grenen långt sms. Det hade jag inte riktigt räknat med när jag klev ur sängen imorse.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home