Thursday, September 21, 2017

Åt rätt håll

Mycket bättre i halsen i dag. Känns som att det börjar gå över. Däremot har det dykt upp en del tecken på begynnande snuva här under kvällen. Trist, men kan inte påstå att det var oväntat. Den brukar ju dyka upp lite sådär i efterhand. Får väl köra på med nässpray om det blir alldeles på tok för jobbigt.

I morgon ska jag på något jäkla informationsmöte på arbetsförmedlingen. Det är jag galet osugen på. Men jag får väl gå dit och höra vad de har att säga och så får vi ta det därifrån. Vill de sätta mig i någon åtgärd jag tycker verkar ovärd kommer jag tvärvägra. Eftersom jag inte har någon a-kassa eller annan ersättning som kan påverkas har jag ju privilegiet att kunna göra det.
För övrigt tycker jag att Arbetsförmedlingen som myndighet och institution bör reformeras och förbättras rejält. Inte minst vad gäller vad deras roll och uppgift ska vara (hint: mer samhällsservice än dagens kontrollorgan som mest fokuserar på arbetssökandes skyldigheter). Men det orkar jag inte utveckla vidare just nu utan det får bli ett eget inlägg vad det lider.

I natt tror jag förresten att det är ett år sedan jag var ute och lämnade ett brev. Jösses så tiden går. Och jösses så patetisk och ängslig och what not jag var där ett tag. Nu kan jag skratta åt det, men då var det... tja, låt oss nöja oss med att konstatera att det var mycket som rev och slet i bröstet den där sommaren och hösten. Jag längtar inte tillbaka.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home