Tuesday, October 24, 2017

Lugnt men mycket gjort

Fick kliva upp tidigt idag också för att tvätta. Tvättandet gick bra och smidigt och enkelt. Sedan har jag fått en del gjort, samtidigt som dagen i stort varit ganska lugn. Vilket kanske låter en smula motsägelsefullt, men jag har kunnat dona och fixa och få saker gjorda utan att behöva jäkta eller haft alldeles fullt upp eller så.
Imorgon fortsätter hur som helst fixandet och donandet. Då ska jag städa lite hade jag tänkt. Kommer ha lite folk över på födelsedagskalas på lördag, och då är det ju bra om det är åtminstone hyfsat städat. Så jag tänkte lägga onsdag och torsdag på att städa igenom lägenheten. Det skulle visserligen egentligen räcka med en dag, men eftersom jag tycker det är så enormt tråkigt att städa tänkte jag dela upp det lite och ta två lite kortare pass istället för att ta allt på samma gång. Exakt hur jag ska dela upp det har jag dock inte bestämt mig för än. Det får visa sig lite, men jag tar nog badrummet sist för et är ju det man vill ha mest rent när man får gäster.

Måste se till att ta kontakt med csn under veckan också. I och med att jag kommer få aktivitetsstöd nu ett tag måste jag prata med dem och se hur det påverkar återbetalningen av mina (inte oansenliga) studielån. Varför kan inte alla myndigheter bara dela datasystem och fixa allt sånt där automatiskt? (jaja, integritet och datasäkerhet och blablabla).

Fast jag ger nog fan i att putsa fönstren till lördag. Har ju ändå hunnit bli mörkt när folk dyker upp så då syns det ju inte lika väl hur skitiga fönstren är.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home