Monday, November 20, 2017

Onödigt tidig morgon

Klev upp tidigt imorse för att jag skulle till Manpower. När jag slog på telefonen hade jag fått mess om att det var inställt för att handledarsnubben gått och blivit sjuk. Så då hade jag masat mig upp sådär tidigt helt i onödan. Fast när jag såg messet hade jag ju redan kommit upp och käkat frukost och så, så då kändes det inte som någon idé att gå och lägga sig igen. Fick se det som att jag fick några timmar extra på dagen istället.

Använde tiden till att läsa ut en bok och att titta på Första divisionen. Mycket väl använd tid om ni frågar mig.

Alldeles nyss upptäckte jag att sladden till telefonens laddare gått sönder. En spricka/reva i själva gummit runt kabeln. Tur då att jag har en till (den som hör till ipoden) så jag inte behöver använda den trasiga. Och lite lämpligt på sitt sätt att det händer just nu när jag ändå får min nya telefon om ett par veckor.

Maten jag improvserade fram i dag blev för övrigt cirka svinbra. Typ kycklingfärs, lök, vitlök, syrad grädde och lite olika kryddor och smaksättare. Ett par klickar smör också faktiskt. Lite onödigt egentligen, men det blir ju faktiskt en smula godare och krämigare med lite extra smör.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home