Thursday, January 25, 2018

Whatever

Typ tvättat och så. Det mesta har gått bra. Fast när jag hade tänkt köpa en pain au chocolat till lunch hade de inga på affärn. Det var ju en motgång. Fast inte så stor, för jag köpte en croissant istället. Äter man en färsk, lagom frasig croissant till lunch är det svårt att klaga. Hur som helst ska jag upp tidigt imorgon också. Det kan man ju däremot klaga på. För att jag ska ut till storängen. Av någon anledning har de lagt det på en fredag. Osoft gjort tycker jag som generellt ogillar att ha saker inplanerade på fredagar. Men det får väl gå antar jag.
På tal om något helt annat skickade jag iväg betalningen för telefonen idag. Bestämde mig för att betala hela beloppet på en gång istället för att hålla på och betala av. Skönt att bli av med det liksom, och pegar till det fick jag ju när jag fyllde år i höstas så det var ju inte heller något hinder. Oklart för övrigt varför jag beställde den på avbetalning till att börja med. Det gick nog av bara farten tror jag.
Lönehelg stundar. Då kanske man skulle ta och slänga in en lottorad eller två. Den där drömvinsten hade ju inte varit helt fel.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home