Monday, January 15, 2018

Trimning

Fick ett ryck och trimmade ner skägget i dag. Har låtit det växa här under hösten och vintern så det kanske var dags. Tyckte i och för sig att det på det stora hela var rätt snyggt (tycker generellt att jag ser bättre ut med ett lite större skägg) men det började bli lite bångstyrigt och ojämnt så ja. Gick dock inte riktigt enligt plan. Efter att ha dragit några drag med trimmern tog batteriet slut. Så då var det bara att sätta den på laddning och vänta några timmar. Hade batteriet varit dött redan när jag skulle börja hade jag nog skjutit upp hela projektet, men det gick ju inte när jag redan hade hunnit börja.
Fett ovant att se sig själv i spegeln nu förresten. Jag är inte barhakad men skägget är betydligt kortare så plötsligt har ansiktet fått en helt annan form. Brukar ta några dagar att vänja sig. Jävlar då vad ovant det blir om BIK klarar sig kvar utan kval så jag får raka av mig alltihop för första gången sedan sommaren 2010. Då vete sjutton om jag ens skulle känna igen mig själv. Vore exempelvis väldigt konstigt att se överläppen för första gången på nästan åtta år.

Imorgon ska det tydligen blåsa och snöa blötsnö. Då ska jag iväg till Manpower på eftermiddagen. Dit är det en nätt promenad på en dryg halvtimme vid normalt väder. Misstänker att det kan bli klart oskönt att promenera dit imorgon. Nästan så jag får överväga att höra om jag kan låna farmors bil om det skulle vara sådant dretväder det pratas om att det ska bli. Eller se över möjligheten att åka buss.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home