Thursday, June 14, 2018

Inte som förväntat

Började både läsa och läste ut Ölandssången idag. Den var kanske inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Bra, men träffade inte rakt i hjärtat på samma sätt som Kalmars jägarinnor och Sund. Den kändes mer drömsk och snudd på poetisk i stilen, och kändes mer fristående till föregångarna än vad Sund gjorde till KJ. Personligen hade jag gärna sett lite mer slutna cirklar och att jägarinnorna och ett par figurer till från de tidigare böckerna figurerat mer, men då hade det ju å andra sidan blivit en helt annan berättelse. Den var bra, men jag kommer nog inte bära den med mig i själen på samma sätt som de två första. Tror jag. Behöver nog ett par dagar på mig att fundera, smälta intrycken och sortera tankarna. Den kändes mindre direkt på det sättet än de föregående delarna i trilogin.

I övrigt: blev färdig med Summer Party 2018 här under kvällen. Nu återstår bara att provlyssna igenom den för att se den funkar innan det är dags att publicera den om en vecka.
Är nöjd med listan som det känns nu. Kanske inte riktigt lika hittig som förra årets, men med hög lägstanivå, bra blandning och bra dynamik i låtordningen. Men som sagt, den kommer göras offentlig först på torsdag så ni får ge er till tåls tills dess innan ni får veta mer än så.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home