Wednesday, June 13, 2018

Utelunch

Lunchade med en kompis nere på stan. Trevligt. Lunchbuffén smakade helt okej, men kanske tveksamt om det verkligen var värt priset. Fast det spelar ju mindre roll när det bara är någon enstaka gång såhär, och det var trivsamt att sitta och tjöta en stund och sådär. Passade som planerat på att kila in på Spongs när jag ändå var på stan. Fick med mig det jag hade tänkt därifrån. Ser mycket fram emot att få sätta igång med Ölandssången och se hur det går för Eva.

Strax efter att jag hade kommit hem igen började det regna. Kom rentav ett par åskknallar. Så ägnade eftermiddagen åt att läsa ut boken jag hållit på med de sista dagarna. Funderade på om jag behövde äta mat eller om det kunde räcka med något lätt när jag ändå hade ätit lunch (gör ju nästan aldrig det annars om jag inte har varit uppe osedvanligt tidigt på morgonen). Landade i ett mellanting, så middagen blev en gorbys, en burk tonfisk och ett par skivor rostat bröd. Tur ändå att man inte har någon dietist som jagar en...

Kvällen har jag ägnat åt Summer Party-listan. Pusslat med låtordningen. Har fått de 20 första, de 20 sista och några i mitten på rätt plats, så ungefär hälften av låtordningen är alltså spikad och klar. Känns bra, som att jag ligger i fas med vad jag hade tänkt. Ser ut att kunna bli en ganska bra lista i år också, även om det återstår en hel del jobb med att pussla in även de resterande låtarna på sina rätta platser.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home