Friday, June 01, 2018

Kom en liten överraskning frampå kvällskvisten

Lugn dag. Fortsatt testläsningen. Hängt på balkongen. Lyssnat på musik. Något glas vin. Traditionsenligt påbörjat årets stora summer party-spellista. Den påbörjas alltid första juni för att sedan publiceras till midsommar. Först ett par veckor med att välja ut låtarna, därefter fila lite på låtordningen och så en eller ett par testlyssningar innan den är redo att avtäcka.
Såg nu att jag fått mail från en arbetsgivare angående ett jobb jag väldigt gärna vill ha. Har tagit mig förbi den första (gissningsvis ganska grova) gallringen och kvalificerat mig för att göra ett par tester. Kul! Hoppas jag tar mig förbi testerna den här gången. Att jag får det beskedet samma dag som jag rent formellt slutar på stöd och matchning, det känns som ett gott tecken.
Eftersom jag inte såg mailet förrän ganska sent tänkte jag dock vänta tills imorgon förmiddag med att genomföra testerna. Sådana där tester är sällan en särskilt bra idé att genomföra kvällstid när man ägnat senare delen av dagen åt att sitta i solen och dricka ett glas vin eller två.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home