Sunday, September 30, 2018

Punschnatt

Drog en liten spontanutgång igår. Hade inget för mig, bara skit på tv och lönehelg, så jag pep ner och tog några glas på red brick. Tjejen i baren, som vi blivit lite bekanta med, introducerade mig för sin kille med orden "Det här är vår punschman". Då har jag någonstans ändå lyckats.
Drog vidare till O'Learys. Sprang på en kille jag spelade hockey med en gång i tiden och tjötade lite med honom. Väldigt trevligt. Vid stängning kom vi fram till att gå hem till mig och dricka punsch. Kändes som en bra idé då men alltså, jag ska nog inte  efterfesta på punsch igen. Det var roligt (tror jag i alla fall; i ärlighetens namn minns jag inte särskilt mycket) men helvete vad bakis jag varit idag. Värsta bakfyllan på många år. Fram till långt in på eftermiddagen kunde jag inte göra mycket mer än att bara ligga på golvet och andas djupt. Hur sjutton jag lyckades uppbåda krafter för att åka med morsan och farsan till Maxi vid tvådraget övergår mitt förstånd. Fast så blev jag ju också tvungen att torka golvet när jag kom hem...

Nu har det väl dock ordnat upp sig hyfsat. Blev bättre när jag fick lite mat och äppeldryck i magen. Men känner att jag nog kommer somna ganska gott ikväll. Om inte annat ska det bli skönt att sova i sängen. När jag efter okänt antal timmars sömn plötsligt vaknade vid tolvtiden idag låg jag på soffan, ännu iklädd gårdagens kläder. Praktiskt i så måtto att jag ju inte behövde klä på mig, men på det hela taget ganska obekvämt.
Nåväl, dekadensen är hård osv.

Oktober imorgon. Min födelsedagsmånad! Bäst jag börjar fila på önskelistan. Eller det har jag redan gjort, men hög tid att slutföra arbetet och börja distribuera den.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home