Thursday, December 13, 2018

Ett julmirakel

I dagarna skedde något fantastiskt. Farsan ringde och utropade, närmast exalterat "JAG HAR HITTAT ETT STÄLLE DÄR DET FINNS JULMUST PÅ BACK!". En sådan lycka! Julen är räddad! I eftermiddags svängde han så förbi och levererade en back som jag beställt. Ett sant julmirakel. Glasflaska 33 cl är det sanna sättet att dricka julmust, och det bör naturligtvis vara gasflaskor av det slaget som köps på back. Till jul ska det helt enkelt bara finnas en back julmust tillgänglig.

Och eftersom jag nu fått min back inhandlad och levererad kan jag meddela att det finns hos Handlar'n i Närkes Kil. Så åk dit och köp så att de tycker det känns värt att fortsätta ta in backar med julmust i sortimentet även kommande jular. Hammars julmust. Fina, fina Hammars som fortsätter sälja sin must i back. Sluta aldrig med det.


Och på tal om leveranser så kommer nya Håkan-skivan dyka upp i posten imorgon. Det ser jag mycket fram emot. Skulle såklart kunna lyssna på Spotify redan om sisådär 20 minuter, men nja, den här skivan vill jag nog spara första lyssningen tills jag har cd:n. Brukar göra så med vissa artister och album. Åtminstone de jag tycker tillräckligt mycket om för att göra en förhandsbeställning när det kommer ett nytt album. Det är lite som ett sätt att hedra albumet och att faktiskt ge första lyssningen en viss dignitet och känsla. Svårt att sätta ord på riktigt.
Hoppas nu bara att försändelsen är av sådan storlek att den går ner i brevinkastet så att jag inte måste vänta massa timmar extra och sedan gå ner till Konsum och hämta den. Det har ju hänt och det är lika frustrerande varje gång.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home