Friday, February 15, 2019

Arsle!

Pantern - Bofors 3-2 förl. (2-0, 0-2, 0-0, 1-0)

På sätt och vis typiskt BIK att göra en svinbra match mot ett topplag, och då se ut som ett av seriens absolut bästa lag, för att sedan göra plattmatcher och falla mot bottenlag. Vet inte vad det är, men av någon anledning har vi nästan alltid svårt mot de så kallade bottenlagen. Kanske passar deras spelsätt oss dåligt, kanske behöver vi en motståndare som vill spela hockey och inte bara stå i vägen för att få ut max av spelet. Jag vet inte. Segt är det hur som helst.
Nu ska man kanske inte deppa totalt, det blev ju i alla fall en poäng och det är ju bättre än noll. Men det hade varit bra med en seger ikväll. De där tappade poängen kan bli kostsamma i slutändan. Tur i oturen dock att kvällens övriga resultat gick hyfsat mycket vår väg. Vore mycket gentilt om Modorövarna nu kunde se till att förlora sin match imorgon också. I så fall kommer kvällens förlust trots allt inte innebära alltför många poäng tappade gentemot i tabellen närliggande lag. Fast hade de två matcher vi spelat den här veckan båda vunnits, jäklar vilket guldläge att knipa tredjeplatsen vi hade haft då...

Nåväl. Ny match på onsdag. På hemmaplan. Då hoppas vi på ett riktigt taggat BIK som ser till att trycka dit Björklöven rejält. Då är det hög tid för tre poäng!


Till skillnad från hockeyn gick dock På spåret ganska bra ikväll. Alltid något. Kändes sådär efter första tredjedelen, men sedan tog jag både resa två och resa tre på tiopoängsnivån, så till sist landade jag på klart respektabla 43 poäng och vann förhållandevis komfortabelt mot båda de tävlande lagen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home