Tuesday, February 05, 2019

Tisdag igen

Högst icke anmärkningsvärd dag. Efter de vanliga förmiddagsgöromålen och den dagliga promenaden satte jag mig och läste en stund. Sedan gjorde jag mat. Tvättade håret, och läste sedan en stund till.

Två saker kan dock nämnas som gör att denna icke anmärkningsvärda dag ändå sticker ut. Först och främst har BIK värvar Tor Immo från Leksand. Intressant värvning. Får han det att stämma kan han mycket väl bli vad Foppa blev när han klev in i fjol. Känns spontant som att han kan bli en typisk så kallad BIK-värvning som får en lyft av att komma hit. Sett till vad han levererade i Troja förra säsongen kan man ju lite klyschigt konstatera att kapaciteten finns där. Blir dock spännande att se om han kommer nå sådana höjder igen eller om det bara var en lycklig omständighet, för trots allt producerade han ju 22 av sin 27 mål (26 av 31 om vi räknar in kvalserien) den säsongen, som var hans första i HA, under förhållandevis kort tid under säsongens andra halva. Hoppas att det inte var en fluke utan att han kan hitta tillbaka till den nivån i BIK.
Det andra är att det nu tydligen är klart med nya ägare till O'Learys. Inte särskilt förvånande, jag var redan när man läste vad som sades när nyheten om konkursen kom rätt övertygad om att det inte skulle vara några större problem att hitta någon som kunde ta över. Möjligtvis att det något fortare att få det klart än jag hade trott. Återstår väl dock att se när nyöppning sker. Antar att det är en del som behöver ordnas och så först, verkade av artikeln att döma som att de nya ägarna behöver få klartecken från kedjan centralt och lite så exempelvis. Men ska vi gissa på mars-april någon gång? Ska för övrigt bli intressant att se vilka det är som tar över, om det är någon man känner igen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home