Saturday, February 16, 2019

Och inget vann jag på Lotto heller

Idag har jag haft en lugn och skön, ganska vilsamt trevlig lördag. Har inte gjort något direkt anmärkningsvärt, men haft det förhållandevis gött liksom. Är väl vad som finns att säga om den här dagen.

Kvällens mello? Tja, vad ska man säga? Fattar fortfarande inte grejen med Jon Henrik. Annars har jag inte jättemycket att säga. Lite tråkgit att Dolly Style åkte ur i och för sig. Visserligen kändes låten svagare än de låtar de tävlat med förut, men de är ju lite festliga så de kunde gott fått gå vidare istället för typ Stenmarck eller Jon Henrik. Hade ju om inte annat varit en fin belöning till Strage nu för att han slutar flyga.

På tal om mello förresten så tycker jag att det jag sett hittills varit extremt svagt även med mellomått mätt. Nu missade jag visserligen större delen av första deltävlingen i och med att BIK hade sen lördagsmatch hemma den veckan, men av det jag hört hittills är det inget som känns som en särskilt stark vinnarkandidat. Definitivt är det, såklart för reservation för att jag inte har någon aning om vad alla andra skickar, inget som känns som att det skulle kunna blanda sig i en toppstrid i eurovision. Väldigt mycket blaha och mellanmjölk och bidrag som lämnar en fullkomligt likgiltig såhär långt (och här utgår jag alltså från en mellomåttstock, att bidragen är blaha och mellanmjölk i relation till den riktiga musiken utanför tävlingen hör ju till genren).

Imorgon? Tja, då blir det nog en ganska vanlig söndag. Eventuellt att jag ägnar den dagliga promenaden åt att kila iväg till Willys och köpa makaroner och senaste numret av Filter.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home