Tuesday, July 09, 2019

Den här gången höll jag mig vaken

Har på det hela taget varit en ganska vanlig dag. Jag har gjort mina vanliga sysslor, sett Saltstänk och krutgubbar (1946) som visades som matiné, läst. När jag såg filmen slog det mig för övrigt att jag måste ha nickat till lite de tidigare gångerna jag sett den, för det var ganska mycket under sådär sista tredjedelen jag inte alls kände igen, och då har jag ändå sett den sådär 3-4 gånger. Men det är ju trevligt att en film man sett förr kan bjuda på överraskningar antar jag.

Om morgondagen bjuder på några överraskningar återstår att se. Ska dock upp till farmor och äta middag. Hon ville bjuda på mat redan i söndags, men då kände jag mig av lätt insedda skäl måttligt sugen på att bli bjuden på middag så då får det bli imorgon istället. Det blir nog trevligt.
Skulle behöva få iväg en jobbansökan också. Problemet är bara att vi nu är inne i den tid på året då det finns ganska få intressanta jobb att söka. Det tar ju dessvärre dock inte AF någon större hänsyn till när månadens aktiviteter ska rapporteras. Nå, det får lösa sig. Alltid ska det väl gå att få till något.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home