Thursday, November 28, 2019

Humör

Hade en sådan där förmiddag och tidigt eftermiddag i dag när jag egentligen utan anledning (fast kanske delvis på grund av gårdagens hockey) var på uruselt humör. Kände mig grinig något så in i norden. Det var knappt ens det hjälpte att ha musik i lurarna när jag var ute på promenad. Så kan det vara ibland, men det är ju skönt att det är ganska sällsynt.
Just nu kan jag dock inte påstå att jag är på något särskilt bistert humör, för när jag lade ifrån mig boken jag suttit och läst under kvällen upptäckte jag att det hade börjat snöa, och det ganska rejält. Så himla, himla fint. Helt omöjligt att vara sur då ju.

Dagen i stort har väl annars varit lugn. Haft lite kontakt med ett företag jag anmält mitt intresse hos, fått iväg en annan jobbansökan, hittade ÄNTLIGEN en gammal hederlig klassisk chokladkalender (på Willys), ägnat kvällen åt läsning. Läste ut årets 41:a bok. Det kommer således bli några böcker färre lästa i år än förra året (då blev det 58 totalt), men då har jag också haft lite mer annat som krävt min tid och uppmärksamhet i år. Skulle gissa att jag kommer landa runt 45 sådär, och det är ju ändå inte en så pjåkig siffra.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home