Tuesday, November 19, 2019

Fartfyllt

Idag har det inte varit en lugn dag. Den har snarare varit ganska fartfylld. Jag fick köet och badrummet städat. Det var nice, och det blev bra. Var väl kanske någon enstaka liten detalj som missades, men det kvittar ju. Huvudsaken är ju att resultatet som helhet blev bra, och att jag själv inte behövde göra det. Det var ju det som var presenten. Sjukt bra födelsedagspresent!
Pratade också med det där företaget jag nämnde i går. Det gick nog ganska bra tror jag. Om det sedan leder till något det vet man ju aldrig och det får vi väl se, men nu finns ju en kontakt i alla fall och det vet man ju aldrig vad det kan leda till på sikt. Sedan gjorde jag glassen jag förberedde smeten till igår. Hallon och blåbär. Fick således anledning att testa min nya stavmixer. Den funkade skitbra. Och glassen? Ännu bättre. Så enormt fruktansvärt god. Den med marginal bästa glass jag gjort smakmässigt. Stackars alla er som aldrig kommer smaka på den.

Därtill har jag hunnit med allt vardagligt, läst några sidor, tittat på tv, nickat till på soffan och tvättat håret. Och så fick jag ett mes med en förfrågan om att dricka bärs till hälja. Det tackade jag självklart ka till. Så jävla produktiv dag.

Morgondagen blir knappast lika produktiv och fartfylld, men jag ska nog eventuellt laga en vegetarisk köttfärssås. Eller förresten, det är ju hockey i morgon, då kan det kanske bli körigt att hinna med. Aja, får väl bli på torsdag i så fall. Det får visa sig.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home