Friday, November 08, 2019

Rödvinskväll

För egen del har jag haft en lugn och skön fredag. Haft en kväll med ett glas rödvin och kent i högtalarna. Alltså, vinet hade jag naturligtvis inte i högtalarna, men det förstod ni nog kanske ändå. Under dagen snöade det. Ett tag runt lunch ett riktigt magiskt snöfall med perfekt stora flingor som singlade ner i stilla mak. Fint!

Ska man komma in på lite hockey så blev det klart att både Micke Johansson och Jesper Alasaari ska göra ett par matcher för BIK. Kan nog vara bra att få in ett par killar nu när vi har några skador och Pasic dessutom är borta på landslagsuppdrag. Blir intressant att se vilken form M Johansson är i. Det är ju längesedan han spelade match och han börjar ju komma upp i åren, så jag tror inte vi ska förvänta oss att han kommer kliva in och tokdominera från första nedsläpp. Men bidra offensivt ska han definitivt kunna göra på den här nivån. Sedan återstår såklart att se hur länge han blir kvar. Skulle kunna tänka mig att det blir några matcher fler än de två som är sagt till att börja med, men min spontana gissning är att han inte kommer bli kvar resten av säsongen utan att han siktar på att få ett SHL-kontrakt någonstans när han kommit in i matchtempo och spelat sig i form. Den som lever får se.
Alasaari känns som en bra vikarie för att fylla upp backsidan nu det närmaste när vi har skador. Skulle han visa sig vara skitbra får han gärna bli kvar längre också, men då måste vi ju se till att komma överens med Lindlöven på ett sätt som gör alla parter nöjda. Vill inte att vi ska vara en klubb som "stjäl" toppspelare från ettan bara sådär. En stabil defensiv back vore ju hur som helst ett välkommet tillskott till truppen. Såg i dag att HV lånar ut Christoffer Persson till Finland  i en månad. Han var ju här ett fåtal matcher för några säsonger sedan och var som jag minns det ganska skitbra, så skulle vi lyckas få till en lösning med ett säsongslån på honom efter att utlåningen till Finland är över skulle jag definitivt inte tacka nej. Det är nog inte särskilt troligt, men man ska ju aldrig säga aldrig.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home