Sunday, April 12, 2020

Obestridlig mästare

Lugnt och stilla påskfirande. Var nere hos föräldrarna en sväng och käkade lite påskmat. Farsan ville utmana mig på en omgång TP. Gick väl snällt uttryckt sisådär med den utmaningen. Min seger var aldrig hotad. Men det var hur som helst trivsamt.
Upptäckte av en tillfällighet att jag tydligen fått ett par tusenlappar i helt oväntad skatteåterbäring. Borde kanske ha läst deklarationen lite noggrannare innan jag godkände den. Men den typen av överraskningar är ju å andra sidan rätt trevliga. Ska nog unna mig att köpa Annika Norlins nysläppta novellsamling.

Finfint för övrigt att både Lilja och Thorell skrivit på nya kontrakt med BIK. Lilja tror jag kan komma få ett genombrott till vintern.

I morse åt jag fyra varianter av ägg till frukost. Därtill ett par skivor rostat bröd med smör, ett kinderägg och ett litet, litet glas punsch. Är det påsk så är det.
Har även druckit ett glas punsch nu ikväll. Det var betydligt större än det till frukosten.

Det är synd att omvärldsläget är som det är. Jag hade gärna gått ut och druckit en öl eller två ikväll. Men jag får väl ha de bärsen innestående till ett senare tillfälle.

Känner mig lite slö.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home