Sunday, October 25, 2020

I vitvarubranschen

Sålde ett kylskåp idag. Fick se en annons i tidningen, den tidning jag själv jag jobbar på pikant nog, att ett litet kylskåp önskades köpas. Kom på att jag har, hade, ett sådant i förrådet sedan jag bytte kyl och frys strax efter att ha flyttat hit. Har tänkt sälja det sedan dess men inte kommit mig för, ni vet hur det är. Så jag tog tillfället i akt att ringa numret i annonsen, de kom hit och tittade på kylskåpet och så blev det affär. Enkelt och smidigt och till belåtenhet för alla parter. Skönt att få lite mer plats i förrådet.

Annars en rätt vanlig och lugn söndag. Givetvis ljuvlig i det att ha en extra timme imorse. Om omställningarna mellan normal- och sommartid tas bort kommer jag aldrig förlåta de som bär ansvaret för det. Den här morgonen varje höst är ju underbar.

Ny vecka imorgon. Då är det dags att åter börja boka inte intervjuer. Hyfsat gott om tid än så länge, men så sakta smyger arbetet med nästa nummer igång. På tisdag när både jag och far min fyller år tänkte jag dock unna mig lite ledigt. Inte helledigt kanske, det kan ju vara något samtal som behöver ringas och jag kommer säkert ha lite koll på mail och så, men så ledigt jag kan. Det tycker jag det kan vara värt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home