Sunday, December 20, 2020

Tju uppdatering igen

Testade att uppdatera iOS via morsans och farsans wifi när jag var där en sväng i eftermiddags. Funkade inte det heller. Det var ju ett jävla skit. Antar att jag får försöka få tag på någon support eller nåt och se om de kan hitta någon lösning.

I övrigt ingen särskilt spektakulär dag. Fick stuva om ett par grejer tidsmässigt mot hur det brukar se ut under söndagar, men det kvittar ju så länge man inte har någon tid att passa. Och mitt lilla adventsmys med tända ljus, kvalitativ julmusik och julmust hanns med ändå. Det är ju faktiskt huvudsaken. Slog mig förresten nu att jag den här december ännu inte spelat Falska profeter medan jag haft ljusen tända, det är ju ändå något av en tradition att tända de röda ljusen, slå på den låten och sjunga med i textraden "jag tänder mina röda ljus". Får se till att föra det någon dag här, hinns ju med både i mellandagarna och efter årsskiftet om det skulle vara så. De röda ljusen ställs ju inte undan förrän till Knut.

Imorgon ska jag nog ge mig på att fixa lite julgodis. Blir inget jätteavancerat eller några större mängder, men en liten variant på ett rätt snabbt och lätt godis jag gjort tidigare. Tror det kommer bli bra.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home