Tuesday, March 16, 2021

Kukande browser

Internet har legat nere större delen av dagen. När jag knäppte å ikväll fungerade det, men nu kukar den webbläsare jag oftast  använder istället. Har testat att installera om och gud vet vad, men funkar ändå inte. Blir så trött. Tur då att jag har ytterligare en hyfsat användbar webbläsare installerad, men skulle jag inte få igång den "vanliga" är det ändå irriterande med tanke på att det dels är den jag känner mig mest bekväm med men framförallt har alla viktiga favoriter och sånt i. De kommer jag ju liksom inte åt från den här browsern.

Den kukande webbläsaren fuckade hur som helst upp mina kvällsplaner. Fick sitta och krångla med det istället för att se någon film. Suck.

Utöver det har dagen flutit på bra. En telefonintervju jag skulle gjort i förmiddags blev visserligen uppskjuten vilket gör allt lite tajtare om tid, men det ska nog ordna sig. Åkte och hämtade figurinen jag råkade ropa in på nätauktion i helgen. Visade sig att den är lite större än jag hade väntat mig. Nu vet jag inte riktigt var jag ska ställa den. Men det får väl visa sig antar jag.

Utflykt till Kristinehamn imorgon. Och så ska jag försöka få tag på han jag skulle ha telefonintervjuat idag. Så lär det väl säkert dyka upp något mer under dagens lopp. Det brukar det ju kunna göra.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home