Friday, March 19, 2021

Lämnat och klart

Så var deadline passerad. Allt lämnat och klart. Det känns gött. Har varit väldigt mycket den här veckan så det var fantastiskt skönt att kunna luta sig tillbaka i eftermiddags och ta helg utan att behöva ägna en tanke åt jobbet. Kan inte direkt säga att jag sprudlar av energi just nu, jag är snarare ganska trött, men jag är i alla fall på osedvanligt gott humör.

Annat positivt: internet fungerar, förhoppningsvis permanent då jag fick ett meddelande förut idag om att min felanmälan är avklarad. Dessutom fungerar min vanliga och föredragna webbläsare igen efter att ha kukat ur härom dagen. Det tackar vi för och hoppas det håller i sig.

I förmiddags låg dock uppkopplingen nere. Så fick knalla ner till föräldrarna för att låna deras internet när den sista texten skulle skickas in. Då funkade givetvis inte deras anslutning heller. Lyckades lösa det till slut (tur att man har telefonen), men det hann bli lite lätt stresspåslag där en stund.

Så det blir Västerås i kvarten för BIK. Kan nog bli en kul serie, synd att det är som det är med publik. Brukar ju kunna bli riktigt hett på läktarna när de lagen möts i utslagningsmatcher. Personligen hade jag nog hellre sett att vi fått AIK av de lag som kvalificerat sig för kvartsfinalspel. Mest för att vi på senare år förlorat en del viktiga matcher mot Västerås i den här delen av säsongen. Men också för att känslan är att vi generellt haft lite lättare mot AIK än Västerås de senaste säsongerna, framförallt på hemmaplan. Den här säsongen har vi ju faktiskt förlorat båda hemmamatcherna mot Västerås (den senaste med rätt hemska siffror bara härom veckan), och det känns ju inte som ett supergott tecken inför en matchserie där vi har hemmaplansfördel. Men nu blev det Västerås, och det är ju kul på så sätt att det finns en viss rivalitet mellan klubbarna. Förhoppningsvis lyckas vi trycka till dem. Känns fortfarande som att vi har hämnd att utkräva för de tunga förlusterna våren 2019.

Huvudsaken är hur som helst att vi lyckades undvika Västervik. De har ju blivit något av en mardrömsmotståndare den här säsongen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home