Monday, September 27, 2021

Varken bild eller ljud

Har INTE ordnat upp sig med tv-signalen. Blev lite lätt nojig i morse när jag såg att tv-antennen på grannhuset är borta (har antagligen inte skett nu, men har inte lagt märke till det förut), och tänkte att de typ tagit bort kabel-tv:n eller nåt. Men slängde iväg ett mail till ordföranden här frampå kvällen för att se om det saknas signal i hela huset. Det hade han dock inte hört något om, så det gör det antagligen inte. Tyvärr får jag väl nästan säga, för då innebär det ju att felet finns någonstans mellan uttaget och tv:n. Nu får väl första steget bli att flytta lite på en bokhylla så jag kan se att det inte är någon anslutning som hoppat ur. Därefter byta antennsladd. Hade jag bar haft en fungerande fjärrkontroll istället för en där hälften av knapparna inte funkar hade jag gjort en ny kanalsökning. Så kanske borde prio ett vara att skaffa en ny fjärrkontroll...

Har annars jobbat lite grann. Researchat inför auktionskollen framförallt. Under kvällen först småfixat med lite grejer på den här datamaskinen, därefter en kort stunds läsning. Tvättat håret har jag gjort så det inte är skitigt och jävligt när jag ska till frisören imorgon.

För övrigt bara en månad tills jag fyller år i dag. Vet inte riktigt vad jag ska önska mig i present. Måste även fatta ett beslut snart hur jag ska göra med födelsedagsfest och sånt, inte bara om utan också hur och ännu mer när. Ett visst lokalt hockeylags spelschema ställer liksom till det lite med passande datum.

Har faktiskt en rätt kul idé till något man skulle kunna göra på ett kalas. Problemet är bara att det skulle bli lite halvdyrt att genomföra. Fast kanske skulle det gå att göra någon sorts budgetvariant. Måste klura lite på det.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home