Sunday, October 31, 2021

En helg

Efter hockeyn igår knallade jag och en polare ner till puben och drack några bärs. Tämligen stillsamt och anspråkslöst, men synnerligen trevligt. Höll det på en bra nivå med precis lagom antal glas under den tid vi satt där, så utöver viss slöhet har jag inte känt av det alls idag och minnena kvällen är inte särskilt dimmiga.

Var annars lite småkörigt på eftermiddagen igår då jag skulle skjutsa ner farmor, min farbror, en kusin och hennes kille till morsan och farsan före hockeyn. Var ett litet firande av farsans pension där nere, med utöver de redan nämnda även morsans syskon och min syster med sambo på plats. Så kikade in där ett tag innan jag tog farmors bil, hämtade upp min kompis och åkte till Nobel. Käkade i puben i hallen före matchen. En sorts firande det också då vi båda fyllt år i veckan som gick. Blev väl födelsedagsutgången helt enkelt. Det var roligt, och det var också roligt att jag hann titta in på tillställningen hos föräldrarna en stund även om det inte blev särskilt länge. Men kanske också lite bra att det bara blev en kort stund, brukar ju annars lätt kunna bli rätt utpumpad av den där typen av släktkalas. Bättre då att behöva lämna innan man hinner tröttna antar jag.

Idag har jag inte riktigt haft en vanlig söndag. Njöt av tidsomställningen imorse (perfekt att kunna sova en timme extra när man varit ute kvällen innan), och frampå tidiga eftermiddagen knallade jag åter ner till föräldrarnas för att byta födelsedagspresenter med min syster och lite sådär. Passade även på att käka där nere. Sedan har jag invigt HBO Max som jag köpte i födelsedagspresent åt mig själv häromdagen, samt kollat på ytterligare en film på SVT Play. Blir förhoppningsvis några filmer till på det senare de närmsta dagarna då det är några jag vill se som plockas ner därifrån under veckan som kommer.

Annars verkar kommande vecka mestadels bestå av jobb. Har ju bara två arbetsveckor nu innan tidningen ska vara färdig, och eftersom det av olika skäl blev lite mindre gjort den här veckan är det hårdköra som gäller för att få allt färdigt i tid. Men ska nog förhoppningsvis lösa sig hoppas jag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home