Sunday, October 24, 2021

Groggolotto

Igår hade jag alltså fest. Kalas. Födelsedagskalas. Det blev en väldigt lyckad kväll, i alla fall så mycket av den jag kommer ihåg. Groggolotto blev en succé. Groggolotto, undrar du, vad är det? Tja, fick en kul idé för ett tag sedan om att man skulle ha två lyckohjul med olika spritsorter på det ena och massa sorters groggvirke på det andra. Hittade hjul på IKEA, satte dit sprit och virke och tadaa: groggolotto var fött. Det kan jag rekommendera. Det var ett roligt och uppskattat inslag på festen. Blev dock kanske några spel för mycket för jävlar vilken minneslucka jag hade när jag vaknade. Minns typ ingenting av andra halvan av kvällen. Lyckades dock överraska mig själv med att ha tydligen ha städat under natten. Det var en trevlig överraskning att inte behöva inleda dagen med att röja undan spåren efter kvällen.

För egen del tycker jag det var roligt att så många kunde komma. Det är ju inte så ofta nuförtin man lyckas samla hela gänget, så desto roligare när man faktiskt gör det.

Idag har det av förklarliga skäl gått en del på halvfart. Kom inte ur sängen förrän framåt halv två-draget, så det har inte hunnits med särskilt mycket av dagen. Kilade ner till morsan och farsan för att äta söndagsmiddag, och det är väl typ det som har hunnits med. Har inte direkt mått dåligt, men däremot varit fruktansvärt trött. Får väl se om jag somnar gott ikväll eller om jag hinner piggna till lagom till läggdags.

Rolig kväll igår (antar jag), segdag idag. Vad det blir imorgon? Det vet vi först då, men gissar på jobbfokus. Förhoppningsvis är jag i alla fall liiite piggare än jag varit idag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home