Friday, November 12, 2021

Tjoho!

Bofors - AIK 6-3 (0-1, 3-0, 3-2)

Tre insläppta, ändå gjorde AIK bara ett mål. Deras två första var nämligen självmål av BIK. Kan ses som en plump i protokollet såklart, men när man ändå vinner matchen kan man nånstans le lite åt det.
BIK gjorde på det hela taget en bra match. Skönt att det trillade in lite mål framåt. Har ju varit lite si och så med målskyttet ett tag, så det var nog bra för självförtroendet att det blev lite mål. Kul att Julle fick göra mål i första hemmamatchen efter återkomsten (två assist dessutom). Lawner stor hjälte med hattrick. Hellgren var bra i målet. Visst, tre insläppta men inget av dem var mycket att göra på. Två självmål och en kille som fick stå alldeles för ren precis framför målet i PP. Han spelade tätt och stabilt och gjorde ett par riktigt svettiga räddningar. Och äntligen hemmaseger! Utöver hemmapremiären mot Västervik har det ju blivit idel nederlag på hemmaplan, så det var på tiden med tre poäng.
Bra publiksiffra, strax över 3000. Visserligen något dopad då alla tjejer gick in gratis idag, men det gör ju inte att publikstödet blev sämre, och det ger ju ändå klubben intäkter i form av försäljning i kiosker och serveringar. Förhoppnings kommer några av de som gick in gratis idag tillbaka som betalande åskådare under säsongens gång.

Så himla härligt med seger. Ikväll är jag glad.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home