Sunday, April 24, 2022

Varit trött

Idag har jag varit trött. Låt mig förklara varför.

Var iväg på jobb igår. En stiftelse firade sitt 25-årsjubileum på Saxå Herrgård, och jag var där och bevakade. Fick träffa och skaka hand med Carl Jan, det tyckte jag var lite stort. Hade trott att det skulle hålla på ett par timmar och att jag skulle vara hemma igen vid fyratiden. Men det drog ut på tiden, och jag var inte tillbaka förrän klockan började närma sig halv sju. Så istället för att som tänkt fixa lite käk och sedan promenera ner till puben för att leverera ett par tidningar (vi har en liten artikel om dem i nya numret) bestämde jag mig för att knalla ner med tidningarna först, kanske dricka en punsch och sedan gå hem och göra mat. Så blev det inte riktigt. Råkade bli kvar på puben hela kvällen. Och säg såhär, att häva i sig punsch på fastande mage var ingen bra idé. Jag blev, för att uttrycka det enkelt, sketfull. Men det var vissa suddiga minnesbilder till trots en rolig kväll. Så idag har jag varit trött. Vaknade på soffan tidigt imorse, gick och la mig och klev sedan upp ett par, tre timmar senare med klara dagen efter-symptom. Så kan det gå.

Har således blivit en stillsam dag. Knallade ner till föräldrarna en sväng när jag piggnat till lite grann. Lät mig bli bjuden på middag. Det är väl ungefär vad som hänt. Eftersom gårdagen blev som den blev hann jag inte ens läsa tidningen då, så har ännu lördagstidningen liggande oläst. Blir spännande att se hur länge det dröjer innan jag kommer mig för att bläddra igenom den.

Känner mig ärligt talat fortfarande rätt trött. Dock inte bakis, det gick över ganska fort när jag väl fick i mig lite frukost. Så risken finns väl att jag kommer nicka till här framför skärmen innan jag hinner gå och lägga mig.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home