Friday, May 13, 2022

Inte oväntat merjobb

Jobbfokus idag också. Sedan visade det sig att det antagligen kommer bli lite mer jobb än jag hade trott nästa vecka. Dock inte jätteoväntat, och det är väl som det är. Det är ju ett lagarbete och jag kan inte låta någon annan drunkna i jobb bara för att själv kunna ta det lite lugnt. Funkar ju liksom inte riktigt så. Och eftersom det bestämts att vi utöver vår vanliga tidning ska göra en extra tidning åt en kund den här månaden har man ju varit förberedd på att det kunde/skulle komma att bli en del merjobb.

Tog hur som helst helg frampå eftermiddan när jag tyckte att jag var färdig för dagen och inte fick särskilt mycket gjort längre. Nu ska jag inte ägna mig åt jobb igen förrän på måndag. Imorgon ESC-finalen. Kan bli spännande. Hoppas det går bra för Sverige. Med reservation för att man bara hört glimtar av big five-låtarna tycker jag vi har den ganska klart bästa låten. Men det är ju inte säkert att resten av Europa tycker. Fick för övrigt en förfrågan från en polare om vi ska kolla på finalen ihop, så i år ruckas traditionerna lite grann. Kan nog bli trivsamt. Och kommer givetvis köra twitter ändå. Det hör ju till.

Ska bli så skönt att inte behöva ha klockan ställd en timme tidigare än vanligt imorgon bara för att komma upp och hinna få jobb gjort på förmiddagen. Ledig tid är den bästa tiden.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home