Tuesday, May 31, 2022

Oavslutade berättelser

Smugit igång med jobb. Därutöver mest vardag. Skulle ha ätit lunch på stan med en kompis, men han vart förkyld och fick ställa in. Händerna fortsätter bli bättre. Ömheten runt själva skrubbsåren så gott som borta. Är mest det lite större av dem som ännu svider  till emellanåt. Hoppas att det inte blir några fula ärr av det bara. Har ett ärr på ena armbågen sedan en omkullcykling för typ 25 år sedan (ja, fett obekvämt att man kan referera till något som för 25 år sedan, man vill inte vara så gammal), och ett likadant i handflatan hade inte varit någon höjdare.

Kollade på en film ikväll, och blev sedan oerhört trött. Fick sätta mig i soffan och slözappa ett tag, men då piggnade jag uppenbarligen till lite grann. På tal om trötthet måste jag säga att jag sovit otroligt gott de senaste nätterna. Se där, en positiv konsekvens av helgens bravader. Skulle för övrigt gärna fortsätta på drömmen jag drömde natten till igår, för den vore intressant att se hur den slutar. Det är ju ofta nackdelen med drömmar, att de slutar liksom mitt i och när det är som mest spännande. Som när en tv-serie läggs ner efter en säsong och slutar i en fruktansvärt frustrerande cliffhanger.

Imorgon blir det till att varva upp jobbet rejält. Och eventuellt, om tid finnes, uträtta ett par ärenden på stan (läs: köpa makaroner på Willys och gå till systemet). Opraktiskt för övrigt att det är röd dag på måndag. Det ställer liksom till det med jobbet nu när vi har lite kortare om tid till nästa deadline och mycket av jobbet går ut på att lyckas få tag på folk.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home