Monday, May 30, 2022

Planering igång

Relativt lugn dag. Kikade upp på kontoret för att lägga några tidningar i ett kuvert, slutade med att vi hade ett litet spontanmöte för att prata igenom artiklar till nästa nummer av tidningen. Bra det, då kan man börja smyga igång och få saker gjorda, så blir det förhoppningsvis något lite mindre stressigt på slutet.

Utöver det har det väl egentligen inte hänt skitmycket. Tror att det börjar gå åt rätt håll med skrubbsåren på händerna. Det lite större på vänsterhanden gör fortfarande lite ont och är lite ömt runtom, men känns ändå klart bättre än igår. Så ska väl ordna upp sig. Gjorde dock misstaget att gå in på 1177-sidan om skrubbsår för att veta vad jag ska vara uppmärksam på ifall det mot förmodan skulle bli infekterat. Slutade givetvis bara med att jag blev nojig över att få stelkramp. Tillräckligt mycket för att till och med göra en notering i kalendern när tiden inom vilken sjukdomen vanligtvis bryter ut passerat. Man är väl ändå lite fjärdedelshypokondriker på hobbynivå emellanåt.

Fick ett presentkort på ett par hundra som tack för en undersökning jag medverkade i för ett tag sedan. Passade givetvis på att beställa nya Jocke Berg-skivan. Trots att det varit rätt fullt upp i helgen har jag hunnit lyssna på den några gånger, och jag tycker den är bra. Kanske att flera av låtarna är lite likartade i tempo och ljudbild, men jag tycker mycket om texterna och tematiken på platten. Kändes fint att höra Jockes röst igen när jag slog på albumet första gången.

Är fortfarande lite förundrad över att jag lyckades köpa två dygnsbiljetter med tio minuters mellanrum när jag skulle hem i lördags. Hade varit roligt om det gick att spola tillbaka och få veta exakt hur jag tänkte där.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home