Wednesday, May 18, 2022

Trevlig tradition

Visst blev det en tip top till hockeyn ikväll. Mycket trevlig tradition. I övrigt har det varit jobbdag odag också, det och tvättstugan. Har flutit på bra med båda delarna. Sedan tillkom såklart lite ytterligare jobb, så lär bli heldagsjobb imorgon också. Kanske mer ändå med tanke på att jag har helgtipsen att få ihop också.

Börjar kännas i ryggen att det varit mycket jobb ett tag. Man är ju tyvärr inte alltid jättebra på att sitta exakt som man ska när man sitter och skriver. Ser fram emot att kunna göra något annat för några dagar än att sitta här när allt är lämnat och klart. Börjar bli ganska trött.

Sedan är det bara ett nummer kvar innan sommaren. Då har jag först massa kompledigt att ta ut, sedan några veckors semester. Kommer väl behöva göra någon mindre grej då och då, och kanske läsa på lite inför eventuell valbevakning och så, men på det stora hela har jag hyfsat rejäl sommarledighet. Kan dock inte påstå att jag har några särskilda planer. Ska bli skönt att bara vara och inte ta dagarna som de kommer. Läsa, kanske ta en öl på balkongen eller någon för ändamålet lämplig uteservering. Kanske återvända till hobbyskrivprojektet och se om det går att göra något vettigt av. Bara styras av hur och när och om andan faller på. Men det är då, där är vi inte än. Först och främst fokus på vad som ska göras nu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home