Sunday, July 31, 2022

Loppis mm

Har varit ett par dagar där det trots allt hänt en del. Åkte på loppis för att se om de hade ett bra skänkskåp. Kom därifrån med en Thor Modéen-stenkaka och Guben i låddan på vinyl. Tittade upp till farmor ihop med farsan för att lämna några par byxor och lite lakan och grejer. Hon blev mycket glad över besöket. Särskilt över att se farsan som inte mått helt bra på slutet. För övrigt väldigt skönt att hon stortrivs som hon gör på boendet, det underlättar ju typ allt. Hon har ett jättetrevligt rum, all service hon kan tänkas behöva, får alla måltider serverade. Det är ju toppen för henne. Kanske borde man ha sett över möjligheterna för henne att flytta dit redan tidigare, men det är lätt att vara efterklok.

Frampå kvällen fick jag ett infall och knallade ner på Olearys en sväng. Var väl sådär, inte jättemycket folk och ingen jag kände igen direkt, men blev en öl vid bardisken åtminstone. Vet inte riktigt varför jag gick dit istället för till puben. Ett infall som sagt.

Idag, hyfsat vanlig söndag men inte riktigt. Annan ordning på göromålen än vanligt, lite senare middag. Bläddrade igenom ännu en av farmors receptpärmar. Mycket som låter gott såklart, men inget jag tror att jag någonsin skulle komma mig för att baka. Fyra pärmar återstår. Två med kakor, en med desserter och en med olika vegetariska rätter. Får se vad jag kan hitta för kul i dem.

Augusti imorgon slår det mig nu. Där ser man.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home