Saturday, November 26, 2022

Grymt!

Bofors - Västerås 4-2 (2-0, 1-1, 1-1)

Stark arbetsinsats, och överlag en stabil match. Klart man hade velat se att det inte blev så spännande på slutet (sista målet kom i tom bur) när vi ledde med 3-0 en bit in i andra perioden, men nu vann vi i alla fall och det är ju huvudsaken. Imponerad av Klavhed som kliver in i sin allsvenska debut och utöver att inte sätta en fot fel spelar frejdigt och kaxigt och var en av de som stack ut mest i BIK för kvällen. Han kommer nog få fler chanser att visa upp sig i a-lagströjan framöver.

Annars börjar det bli jäkligt töligt med att förbaskade skador. Tio borta redan innan matchen, ytterligare tre som fick lämna under matchens gång. Det är ju halva laget på skadelistan. Då är det kanske inte så konstigt att det ser lite lätt tröttkört ut i sista perioden. Starkt att hålla emot och vinna ändå, men så många borta blir ju inte hållbart i längden. Vore bra om åtminstone några av dem kunde vara tillbaka snart.

Ny match redan ikväll. Borta mot Mora. Med tanke på manfallet och att gårdagens match, som inte var slut förrän bortåt elva, bör sitta i benen har man väl inga större förhoppningar. Känns som det kan bli tufft att ta poäng. Fast har gärna fel där såklart. Bara att hålla tummarna för att vi inte åker på någon mer skada.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home