Sunday, November 20, 2022

Rejäl filmkväll

Har haft en riktigt lugn och skön dag i dag. En dag som sedan avslutades med en rejäl filmkväll, blev fyra rullar på raken. Nästan helt perfekt söndag. Och under eftermiddagen och kvällen kom det snö så att allt nu är vackert vitt utanför fönstret. Det gör ju inte direkt det hela sämre.

Premiärade för övrigt vinterrocken för säsongen i dag. Var lite småsnöigt i luften, strax under nollan och blåste lite grann när jag skulle ut på promenad, så då tyckte jag det kunde vara rockläge. Blev en bra promenad så det var nog ett korret beslut.

I morgon blir det vardag och jobb igen. Ett par, tre arbetsveckor kvar nu, sedan går årets sista tidning till tryck. Har väl varit inne på det förut men det känns som att den här "höstterminen" gått väldigt fort. Vet inte om det är tack vare den där Stockholmstrippen i september som gjorde att det blev som ett avbrott i mitten som gjort att det känts så, eller om det bara gått fort ändå. Känns som att det varit mindre som strulat än det varit ibland annars, det har liksom rullat på förhållandevis smärtfritt. Det har väl kanske med viss rutin att göra också, har ju ändå gjort det här några år vid det här laget.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home