Tuesday, November 29, 2022

Ömhet

Fått en del jobb gjort. Den där nyårstexten går småtrögt, har svårt att hitta en vinkel. Men men, det ska väl lösa sig. Morgondagens uppdrag blev uppskjutet till nästa vecka, så har tid då att fila vidare.

Verkar annars som att den där ömheten i en halsmandel jag nämnde för någon vecka sedan är på väg tillbaka. Det gick över. Var bra i över en vecka. Kände av det lite grann i fredags kväll och lördags förmiddag, men då antog jag att det var för att jag pratat för mycket och druckit för lite (var på hockeyn med en polare och käkade uppe i puben före matchen, sedan blev vi sittande hos honom och drack rom och tjötade fram till tvåtiden) så att halsen blivit irriterad. Och nu verkar det alltså smyga sig på igen. Störigt. Hade ju inte trott när jag blev förkyld någon dag efter att jag fyllde år att jag ännu en månad efteråt skulle dras med rester av det. Börjar nästan fundera på om jag borde höra av mig till vårdcentralen och se om det är något jag borde gå dit och kolla upp.

Har hur som helst fixat med inbetalning av skatt för skolkopieringspengarna och ändrat inkomstuppgifterna hos csn nu. Skönt att ha det gjort. Då slipper man ju tråkiga överraskningar längre fram. Sedan hade det såklart varit skönt att slippa csn, men det är som det är. Det måste ju betalas tillbaka, det är ju det som är grejen med lån. Fast vann jag riktigt mycket pengar någon gång då skulle jag nog se till att bli av med den där skulden, inte för att den kostar särskilt mycket utan för att slippa den förvisso rätt lilla arbetsinsatsen att greja med inbetalningar och inkomstuppgifter och allt vad det är varenda år.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home