Saturday, February 04, 2023

Stortjöt

Har kollat på gamla The Pacific under veckan, har av oklar anledning inte blivit av tidigare trots att jag tänkt göra det sedan den kom för många år sedan. Hur som helst. Såg klart på den i dag och alltså, har nog aldrig bölat så mycket som jag gjorde till sista avsnittet. Är fortfarande lätt knäckt. De kan det här med sentimentalitet, amerikanerna.

Annars har jag inte gjort så himla mycket. Sett en halvbra film, druckit en julöl, kollat på mello. Det sistnämnda var väl högst sådär. Vet inte om jag varit med om ett lika blekt startfält någonsin i en deltävling. Kan ju i alla fall inte bli sämre framöver. Bortsett från bidragen var det väl dock helt okej, även om systemet med röstning och redovisning av vinnare kunde vara bättre. I och med att de som går vidare inte får framföra sin låt igen blir det ju slutet mer en pysande ballong än en grand final.

 Söndag igen i morgon, och sedan är det full fart med jobb igen. I och med att planeringsmötet inte blev av förrän i torsdags känns det lite som att man ligger efter redan från början. Hade varit bra om man hade vetat redan i mitten av den här veckan vad som ska göras så man kunde börja rodda i att boka intervjuer, göra research och så vidare. När det nu bara är två veckor att spela på är ju risken att det blir tight om tid och att man får stressa som en tok. Jag vill ju egentligen undvika sådant och ha ett lite jämnare arbetsflöde där jag inte behöver jättestressa. Men det är som det är och bara att kämpa på, så blir det förhoppningsvis lite bättre marginaler till kommande nummer.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home