Sunday, April 16, 2023

Ordinärt före jobbstormen

Rätt ordinär söndag. Fast fick faktiskt lite jobb gjort i och med att jag under dagens promenad passade på att knäppa ett par bilder av ett pågående bygge vi har tänkt skriva lite om. Är det lite tight om tid för man se till att utnyttja den tid som finns lite effektivt, och att stanna till ett par minuter och ta några bilder på något man ändå går förbi är ju inte särskilt betungande.

Tycker att pratet om morgondagens vilda strejk livar opp. Hoppas strejken blir av. Det vore en välförtjänt knäpp på näsan för de ansvariga.

Veckan som kommer bli det full fart med jobb. Tidningen ska vara färdig i slutet av veckan så det gäller att lägga på ett kol med det som återstår. Har några grejer jag ska i väg på, några som ska tas över telefon. Det kommer inte saknas att göra om man säger så. Ska jag ha några andra förhoppningar på veckan får det nog bli att BIK släpper något riktigt dundernyförvärv.

Trodde för övrigt att Mästarnas Mästare hade slutat med dumheterna att köra cliffhanger på nattduellen, men tydligen inte. Skärp er!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home