Saturday, June 10, 2023

Sista låtarna inne

Blev en ganska lugn dag. Knallade ner till Maxi för att lösa in ett pantkvitto, men glömde såklart att scanna kvittot när jag skulle betala. Nåväl, det lär ju komma fler chanser, var nog inte sista gången jag besökte det stället direkt.

Fick in de sista låtarna på Summer Party-listan under dagen. Så nu återstår då att sätta låtordningen också. Brukar vara en del pusslande att få ihop det. Har fått ihop "skelettet", alltså några låtar att bygga kring, men tänkte ta tag i det på allvar under morgondagen. Så får vi se hur det går. Tanken är att det ska vara färdigt senast nära helg så jag hinner provlyssna igenom hela listan en gång i god tid före midsommar. Händer ju faktiskt att man vid provlyssningen märker att ett par låtar behöver byta plats för att få bättre flyt. Om jag räknar rätt är det den fjortonde SP-listan jag gör nu så det känns ändå som att jag har en metod att utgå ifrån, och en ganska klar idé hur "dramaturgin" ska se ut, men det kan ändå vara marigt att hitta rätt plats för varje låt, och precis när man kör igång tenderar det kännas lite överväldigande och som att man aldrig ska få någon riktig ordning på materialet. Nog om det för stunden.

Känns fortfarande som att jag vore lite sliten i halsen. Dock skulle jag säga bättre idag än igår, så det går ju åt rätt håll. Ska givetvis inte ta ut något i förskott, men för stunden verkar det alltså som att jag verkar ha sluppit att bli sjuk på allvar. Det vore väldigt bra om det är så. För rent krasst med allt jobb som ska göras de kommande två veckorna (i praktiken en och en halv) har jag inte tid att vara sjuk just nu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home