Tuesday, September 19, 2023

En inte helt planerad affär

På tal om sjuka grejer som händer: köpte en ny telefon idag.

Var väl inget spontanköp men hade jag fått frågan för en vecka sedan eller två hade jag nog inte trott att jag skulle göra det. Grejen är att jag egentligen är väldigt nöjd med den jag har, men fick se att jag precis som förra månaden antagligen kommer vara nära att göra av med hela surfen för månaden även i september, och då har jag konstaterat att jag kommer behöva uppdatera abonnemanget. Jag behöver liksom ha surf som jag vet räcker till det jag behöver. Och med tanke på att min nuvarande telefon ändå är sex år gammal vid det här laget och att ett nytt abonnemang skulle innebära bindningstid kändes det lika bra att slå till när det ändå var ett helt okej erbjudande på nya iphonemodellen och jag fortfarande kan få hyggligt betalt om jag säljer den jag har. Så det råkade bli en affär.

Dröjer dock lite innan jag får telefonen. Antar att det är många prylbögar som köpt den nya modellen nu när den precis släppts till försäljning, så beräknad leverans var inte förrän vid nästkommande månadsskifte. Men då är det ju bra att jag har en telefon som fungerar och som jag är nöjd med. Och jag har ingen större brådska med att få den nya heller. Den kommer när den kommer. Då har jag ju dessutom lite tid på mig att fixa med backup på kontakter och anteckningar och allt.

Annars har det varit en jobbdag. Trodde eftermiddagen skulle potential att bli någorlunda lugn, men då har såklart en grej dykt upp med kort varsel som innebär att den där tokstressen jag trodde mig kunna slippa högst sannolikt inte alls kommer gå att undvika. Det är väl som det är, men man blir lite trött.

Veckans tidigaste morgon i morgon. Har dels ett tidigt jobb att åka iväg på, dels tvättstugan. Dock tveksamt om jag kommer hinna tvätta någon maskin innan jag ska iväg, men behöver ju i vilket fall kliva upp och gå ner och hämta nycklarna så ingen helt lömskt kan lägga beslag på min bokade tid. Har redan varit uppe rätt tidigt både igår och idag så lär nog bli tidig sänggång för att jag ska orka upp. Gillar som bekant inte tidiga morgnar, men är det då folk har tid att träffas för intervjuer är det då man får ta det. Det är inte mer med det.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home