Thursday, April 04, 2024

Improduktivt

Har haft en sådan där dag som mest bara känts improduktiv i dag. Som att saker inte riktigt blivit gjorda och att det bara varit svårt att få något vettigt gjort. Kan ju bli så ibland. Irriterande när det händer dock, även om huvudsaken är att det inte händer för ofta.

Verkar som att det kan bli den högsta publiksiffran på många år på hockeyn i morgon. Kul såklart. Hoppas bara att det inte blir för stor andel Brynäsare. Det skulle ju förta stämningen lite. Får nog se till att vara där lite tidigare än vanligt i vilket fall, för man vill ju ha sin vanliga plats. Har man stått där hela säsongen vill man ju inte att den ska stjälas av någon som aldrig varit där men tycker det verkar festligt med slutspel.

Mycket folk betyder ju också fina slantar in till klubben. Är ju bra både när det ska beviljas licenser och allt vad det är och för att kanske kunna lägga någon krona extra på spelartruppen till nästa säsong. Eller för att för den delen göra investeringar som gynnar det sportsliga på längre sikt. Kommer man upp mot 5000-gränsen i publik som man hoppas på blir det nog riktigt fin omsättning på en sådan här match. Särskilt en fredagskväll när det rimligtvis är fler som passar på att titta in i puben än om det varit en vardag.

Ska klippa mig imorgon också. Hujedanemig.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home