Monday, March 25, 2024

Uteblivna chokladägg

Vardaglig måndag. Jobbat lite smått. Uträttat ett par ärenden. Då och då kommit på mig med att mysflina över hockeyn igår.

Har konstaterat att jag tråkigt nog inte kommer ha några chokladägg från Lindt i godisskålen i påsk. De finns inte på någon av de affärer jag brukar handla på. Tråkigt. Det har ju ändå varit bland det bästa påskgodiset. Hoppas jag kan hitta något annat nästan lika gott att ersätta dem med.

Det mesta av påskgodiset är dock faktiskt redan inhandlat. Passade på att fylla en påse när jag veckohandlade igår. Tror faktiskt jag för en gångs skull lyckades med föresatsen att köpa något mindre än jag brukar göra. Det är ju bra på sitt sätt antar jag.

De närmsta dagarna kommer det mest vara jobb som gäller. Sedan framemot seneftermiddagen på skärtorsdagen kan jag luta mig tillbaka, korka upp årets påskpunsch och börja njuta av påskledigheten. En ledighet som i huvudsak kommer ägnas åt godis och läsning. Lite påskfirande med familjen på påskaftons eftermiddag, några glas och ett krogbesök med en polare på kvällen. Det är planen i alla fall.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home