Sunday, August 03, 2008

Sammanfattningen

Så ska alltså Putte i Parken 2008 sammanfattas.
Det var en trevlig festival. Många bra spelningar där Håkan Hellström stod för den allra bästa.
Det var också bra väder under festivalen, möjligtvis bortsett från sista dan då förstås men det regnade inget medan jag var på festivalområdet åtminstone.
Området var också mycket bra. Har inget att klaga på där faktiskt. Dalen där scenen P2 låg var sjukt mysig, synd bara att det påfallande ofta var rätt lite folk på dom spelningar som var placerade där.
Men allt som allt är jag mycket nöjd med festivalen. Lite synd att Emma inte kunde komma utan fick ställa in sitt puttebesök (annars hade det säkert varit ännu trevligare), men jag hade mycket trevligt ändå.
En grej som jag faktiskt blev lite förvånad över är att jag inte fick panik när det kryllade av getingar inne på ett av serveringsområdena. Först var jag chockad en stund men sen blev jag nästan lite imponerad över mej själv.
Men för att sammanfatta sammanfattningen var det en trevlig festival (hur många gånger har jag sagt det nu?). Fast att kalla det här sammanfattning är kanske fel, jag kommer säkert komma på massa fler grejer som har hänt som jag kommer blogga om.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home