Monday, March 16, 2009

Ett gammalt grupparbete väcker minnen

Hittade ett gammalt grupparbete häromdan som jag och några till gjorde när jag bodde och pluggade i Hultsfred första gången. Haar tittat igenom det lite grann idag och det var rätt kul att läsa faktiskt. Tyvärr minsn jag inte exakt vilka delar jag skrev men det var intressant att läsa ändå. Jag minns dock att jag missade redovisningen av arbetet eftersom det råkade ligga just den vecka som min mor fyllde 50 och jag var i Spanien då, så jag tror fan i mej att idag kan ha varit första gången jag tittade igenom hela arbetet (det tog bara knappt fyra år, yay).
Arbetet gick dock ut på att vi skulle planera en turné för Winnerbäck och jag minns att det var ett rätt kul grupparbete faktiskt. En annan sak som kommer tillbaka när jag titatr i arbetet och tänker tillbaka är att min dator var trasig (eller om dne hade virus, skitsamma, den funkade hur som helst inte) så ja gfick cykla iväg till skolan typ varannan dag för att kolla mejlen och så där. Och dom delar av arbetet jag skrev skrevs också där. Så det blev några timmar i datasalen på rockcity den våren, just den datasalen finns dock inte kvar längre utan dom har byggt om lite och om jag inte minns helt fel disponerar rockarkivet den lokalen numera.
En sak jag dock inte riktigt minns är vad fan jag gjorde på kvällarn den våren, våren 2005 för att vara exakt, när jag inte hade någon dator att sitta vid. Det är ett mysterium.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home