Saturday, March 07, 2009

Nöjd med utfallet

Måste säga att jag är ganska nöjd med min tippning den här veckan. Tippade ju egentligen bara fel på en av duellerna och det får ju sägas vara rätt bra, sen föll ju den sista duellen bort lite eftersom jag hade tippat att Amy Diamond skulle slå ut Starpilots i den första omgången så den får man ju typ räkna bort lite. Med med risk för att det låter som något jag säger bara för att det ska verka som jag har mer rätt än jag hade så jag trodde jag faktiskt att Caroline af Ugglas skulle gå vidare till globen när hon fick möta just Starpilots i den andra duellomgången, så med lite god vilja kan man ju säga att jag tippade rätt där också.
I och med att Amy Diamond åkte ut så tidigt fick jag ju dock bara ett av två rätt i tipset om vilka som skulle ta sej vidare till finalen, men jag sa ju faktiskt att det skulle bli sjutk jämnt och att båda dom jag hade tippat till final lika gärna skulle kunna åka ut i första omgången.
Men som sagt, är nog första gången i år jag känner mej nöjd med tippningen och jag tycker inte det var något resultat som var särskilt överraskande. Dessutom, bör tilläggas, om jag inte hade gjort tippningen i förväg utan gått på magkänslan precis innan vinnarna i varje duell ropades ut hade jag haft alla rätt, det ni.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home