Tuesday, May 12, 2009

Kvällens semifinal

Så var första semifinalen över. Måste säga att resultatet kändes hyfsat väntat efter att man sett framträdandena. Israel, Portugal och Malta trodde jag i och för sej inte skulle ta sej vidare men resterande sju fanns med i den gissning jag gjorde efter att ha sett alla nummer.
absolut sämst idag var i mitt tycke Bulgarien, jag mådde på allvar dåligt av den låten. Den var bara hemsk. Vitryssland var också riktigt fruktansvärd (lite småförvånad att den inte tog sej vidare dock, den typen av vulgärt smaklös öststatsrockballader brukar ju kunna ta en del poäng). Dom två låtarna var överlägset sämst.

Programledarna kändes ungefär lika irriterande/fjantiga som programledarna i esc brukar vara, men dte kändes som att dom var sjukt dåliga på franska. Kan visserligen inte uttala mej stensäkert där efterosm jag inte kan ett ord franska själv men jag tyckte dte lät som att dom hade helt galet dåligt uttal. Men killen i green room var i alla fal betydligt mindre störig än green room-människan i fjol (minns inte riktigt vem det var mer än att han/hon var helt galet irriterande).

Annars har jag väl inte så himla mycket att tillägga just nu utan jag får väl göra så att jag återkommer om jag kommer på något jag glömt att nämna.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home